kauneusairikka

Hei, olen Iida
Parturi-Kampaaja ja
yrittäjä


Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2019 ja sen jälkeen toiminut alalla työntekijänä. Toiminimen olen perustanut tänä vuonna. Pidän kaikista parturi-kampaajan töistä ja vahvuuksiani ovat leikkuut sekä kampaukset.

Aloitin parturi-kampaajan työt Opiskellessani alaa viimeistä vuotta. Valmistumisen jälkeen olen tehnyt alan töitä muutamissa ketjuliikkeissä, erilaisissa työympäristöissä. Olen käyttänyt laajalti erilaisia tuotteita sekä tehnyt töitä monilla värisarjoilla. Työskententelytavat -ja tekniikat muuttuvat ja tuotteita tulee kokoajan lisää. Ylläpidän tietoa kouluttautumalla ja tutustumalla uusimpiin trendeihin.


Työskennellessäni pyrin olemaan läsnä sekä kunnioittamaan asiakkaan toiveita. Läsnäolo voi olla hiljaa olemista, yhdessä nauramista tai rauhallista juttelemista asiakkaan tarpeita unohtamatta. Teen työtä sinua varten, sinun toiveidesi mukaan.

Tärkeintä tässä työssä on ottaa asiakkaat vastaan sellaisena kuin he ovat ja vastata heidän tarpeisiinsa. On tärkeää päästä samalle viivalle asiakkaan kanssa, jotta voidaan luoda asiakkaan ilmeeseen sopiva yksilöllinen tyyli. 

Parasta tässä työssä ovat eriaiset kohtaamiset sekä onnistumiset ja ilon tunteet. Parasta on myös oman kädenjälkensä näkeminen.

Olet lämpimästi tervetullut,  juuri sellaisena kuin olet. #koskasinäoletihana