kauneusairikka

HOITOLAETIKETTI

AUTO

Liikkeen edessä pysäköinti 2h parkkikiekolla. 
klo: 18 jälkeen ei tarvitse kiekkoa. Sivukaduille voi muös jättää auton ilman kiekkoa. 

VASTAANOTTO

Saavu paikalle hiukan ennen hoitoaikaasi, älä liian ajoissa. Näin vältämme ruuhkaa odotustilassa. Jos myöhästyt varatusta ajastasi, myöhästyminen saattaa lyhentää omaa aikaasi. Kaikki ovat joskus myöhässä, myös me, joten ollaanhan joustavia puolin ja toisin. Kun saavut etuovesta, voit istuutua hetkeksi aulaan odottamaan. Voit jättää kengät pois ja laittaa asiakastossut jalkaan. 

  Jos sinulla on allergioita tai terveydentilassasi on jotain sellaista jonka ajattelet vaikuttavan palveluun, kerrothan niistä. Silloin voidaan olla täysin varmoja siitä, että varaamasi palvelu on sinulle turvallinen. Jos sinulla on jotain erityisiä odotuksia tai toiveita varatun ajan suhteen, kerro niistäkin. Näin saat mahdollisimman hyvän kokemuksen.

SAIRASTUMINEN

Jos olet sairastunut tai sinusta tuntuu siltä, että olet sairastumassa, tai perheenjäsenesi ovat sairaita, olethan ystävällinen ja peruutat tällöin hoitoaikasi. Myös me teemme  töitä vain terveenä, näin pidämme toisistamme huolta ja vältämme tautien levittämistä turhaan. 

PERUUTUSEHDOT

Petuutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua hoitoaikaa. Peruuttamatta jätetystä ajasta tai liian myöhään peruutetusta ajasta veloitamme 50% hoidon hinnasta. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. 


AJANVARAUS

Voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta, puhelimitse tai paikan päällä. Emme vastaa palvelun aikana puhelimeen vaan olemme läsnä  juuri sinulle. Tästä syystä toisinaan vastaamisessa voi kestää, mutta soitamme takaisin mahdollisimman pian. Kiireellisissä asioissa jätä whatsapp- tai tekstiviesti. Otamme asiakkaita vastaan sopimuksen mukaan. whatsapp- viesteihin ja muihin sosiaalisen median sivujemme kautta tulleisiin viesteihin vastaamme silloin kun olemme töissä. kaikki vapaat ajat ovat näkyvillä nettiajanvarauksessa reaaliajassa.

MATKAPUHELIMEN KÄYTTÖ

Laitathan hoitolassa matkapuhelimesi äänettömälle, ellei ole välttämätöntä pitää sitä äänellisellä.


MAKSUTAVAT

kampaamo: Korttimaksu, käteismaksu sekä lahjakortti.
Kauneushoitolan puolella vain korttimaksu ja lahjakortti.