kauneusairikka


Hei, 
olen Kauneusairikan omistaja, kosmetologi ja yrittäjä.


Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2012, mutta toiminimen perustin jo alaa opiskellessani vuonna 2010. Erikoisosaamisalaani ovat sokeroinnit sekä kasvohoidot.


Aloitin kosmetologin työt ensimmäisessä työpaikassani jo alaa opiskellessani Pohjois- Karjalan ammattiopistossa Joensuussa. Sen jälkeen olen asunut eri paikkakunnilla Suomessa ja tehnyt alan töitä erilaisissa työpaikoissa, minkä ansiosta olen saanut laajan käsityksen saatavilla olevista tuotteista, laitteista ja hoidoista. Koska ala kehittyy jatkuvasti,  mielestäni on tärkeää ajan hermolla pysyminen, unohtamatta perinteistä käsillä tehtävää työtä. Kouluttaudun jatkuvasti lisää. Sokerointikoulutuksen olen käynyt v. 2012, intialaisen päähieronnan 2017 sekä erikoiskasvohoitomenetelmiä olen viimeisen viiden vuoden ajan opiskellut laajasti. 


Työskennellessäni ajattelen aina "Tee toiselle niin, kuin haluaisit itselle tehtävän" ja sillä periaatteella teen kaikki hoidot, yksilöllisesti, sinun tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Olen läsnä juuri sinua varten, enkä vastaile hoidon aikana puhelimeen. Olen ihminen ihmiselle.

Tärkeintä tässä työssä mielestäni on ajatella ihmistä kokonaisuutena; jokainen meistä on erilainen ja jokaisella on erilaiset tarpeet, erilaiset elämäntilanteet ja erilaiset haasteet. On tärkeää selvittää, mitkä ne tarpeet ovat ja kuinka erilaiset ongelmat voidaan ratkaista. Yhtä tärkeää on kehon lisäksi hoitaa myös mieltä. Arjen keskellä meille jokaiselle on pieni, tai vaikka vähän isompikin rentoutushetki tarpeellinen.

Parasta tässä työssä olette ehdottomasti te, ihanat asiakkaat! Ja myös se, että näen heti työni jäljen ja tulokset.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon, juuri sellaisena kuin olet. #koskasinäoletihana